Byn på en søndag + Falske negler

Siden jeg reiser på torsdag, og ikke Maren kunne gå ut på Lørdag så stakk vi to ut på Søndag. Vi startet med drikking her, deretter stakk vi til byn og endte opp på Fotballen. Der møtte vi Alexandra og Morten. På fotballen var det Karaoke kveld, men jeg er jo den største pinglen så jeg sang bare med når andre sang. Men det funket jo det også.
Kvelden ble kjempe koselig, med en haug med drikke på byn og en god stemning i folket jeg var med. Det var virkelig en bra kveld på en siste dag på byn før jeg reiser på Torsdag.

Når maren var hjemme hos meg la vi også falske negler på meg. Noe som var sykt uvandt. Har ikke hatt falske negler på flere år. Neglene holdt ikke så lenge desverre. Etter å ha godt på do X antall ganger så var det bare en igjen på fingen.
Men var fint så lenge det varte.


Skogsbær smotthie med Sprit var det som ble drukket. Kjempe godt!


Har du vært ute på en søndag før?5 kommentarer

Iselin

09.aug.2010 kl.14:38

Når man har ferie eller fri fra jobb kan man gå ut hvilke som helst dag. Det som er så genialt. Haha. Fint design btw :)

Susanne Kingswick

09.aug.2010 kl.14:41

Iselin:

Ja, det var veldig kjekt! Ikke så mange folk. Men var kjekt selvom.

Maren

09.aug.2010 kl.14:58

Det va veldig koselig ja, haha. :-)

Sandra Jeanette

18.aug.2010 kl.14:29

spritasmoothie er supergodt! Nesten dt samme som dequary og jo :) Farlig godt egentlig! Liker gå ut på søndager jeg, det er nesten bedre enn lørdager, ikke så masse folk, køer osv,

Susanne Kingswick

20.aug.2010 kl.00:41

Sandra Jeanette:

Takk for tipset. Ja, var egentlig gøy å gå ut på en søndag, men når man ikke er 20 så er det ikke så mange plasser som er åpen for meg :(

Skriv en ny kommentar

hits