Da er alt på plass i Førde

På Torsdag flyttet jo jeg til Førde, så de siste dagene har egentlig gått til stor handling av de siste tingene som jeg ville ha på rommet mitt. Jeg visste ikke at det skulle ta så lang tid på å innrede ett rom. Meg og Mamma begynte Torsdags kveld og Lørdags ettermiddag hadde vi kjøpt inn alt og fått ting opp. Nå mangler jeg egentlig bare det å henge opp speilet også mangler jeg en hylle jeg skal ha på veggen.
Nå synes jeg det har blitt skikkelig hjemme koselig her. Så her føler jeg allerede at jeg kommer til å trives.

Det har også begynt å flytte andre studenter inn. Kristine som kommer fra Sotra også har vi Linn fra Gulen. Linn skal gå videregående mens resten av jentene skal gå sykepleien. Det kom også en jente som het Natalie i dag, men hun skulle bare sitte fra seg noen ting også kom hun tilbake igjen på Mandag.
Jeg gleder meg, for i morgen tror jeg de to siste kommer. Hun ene er forresten Jeanett, som jeg har gått i paralell klasse med på Olsvik Vgs.

Har også tatt noen bilder av kollektiv huset jeg bor i, slik at dere skal få ett inntrykk:

 

 

 

Hva synes dere?

6 kommentarer

Utrolig fint !

Anette

14.aug.2010 kl.19:10

Det så veldig fint ut!

Susanne Kingswick

14.aug.2010 kl.19:26

Veronika og Anette:

Tusen Takk :)

Maren

15.aug.2010 kl.14:22

Du har fått det så fint! :-D Kommer nok til å stortrives skal du se. Tok du med egen seng, eller kjøpte du ny der nede? Hihi. Og skikkelig koselig på rommet ditt hvertfall! :-D

Susanne Kingswick

15.aug.2010 kl.15:37

Maren:

Jeg synes det har blitt kjempe koselig :)

Sengen sto her oppe. De hadde til og med kjøpt ny over madrass til meg. Sengen er kjempe god. Det eneste jeg har kjøpt er kommoden og all pynt, bilder og rammer lissom.

Maren

18.aug.2010 kl.13:33

Åå, så bra da. Det er jo helt fantastisk! :-D

Skriv en ny kommentar

hits