Fadderuken er i gang, og se hva jeg har klart!

På Tirsdag startet fadderuken, noe som egentlig var spennende. Her i førde har vi ikke fullt så mye styr som i stor byene, men veldig kjekt allikavell.

På Tirsdag var det vorspil og deretter turen på Akutten (en ute plass for studentene). Vi startet på vorspilet kl 18.00 og rundt 00.00 så var vi kjempe lei drikkingen og fant ut at vi skulle bli hentet å komme oss hjem. Jeg skulle dermed klatre inni bilen og holdt hånden på dørkanten. Gjett hva Kristine som jeg bor meg gjorde da? Hun så ikke hånden og smellte igjen døren. Jeg bare sto helt i ro og begynte og små skrike. Alle trodde jeg lo, så det var ingen som reagerte. Så jeg måtte snu meg og klatre ut av bilen, mens fingrene var i klem i bilen. Jeg hadde jo drukket en del så blodet var så tynnflytende at det bare rant nedover armene mine.
Men på en måte synes jeg det var flaks at jeg hadde drukket, ellers så hadde det sikkert vært mye verre!

Dagen etterpå måtte jeg ta turen på legevakten også måtte jeg ta røntgen. Heldigvis har jeg bare forstuet fingrene. Men jeg har allerede begynt å bli bedre. Nå venter jeg egentlig bare på at neglene skal falle av siden de er blitt kuttet helt nede i roten.

Har du noen gang virkelig klemstret fingrene dine?
Hva er din historie?
6 kommentarer

Sandra Jeanette

21.aug.2010 kl.19:18

Allrid kjekt å klemme fingrenei dører, om det er på en bil eller ikke så er det like vondt. Ei venninne her nede klarte å falle uti ett vann og forstue håndleddet. Fadderuken føres en smule skummelt ut :p

Susanne Kingswick

21.aug.2010 kl.19:27

Sandra Jeanette:

Ja, jeg har vondt ennå. Ikke greit. Nå kjenner jeg nesten at neglene er på vei av.

Stakkars jente. håndleddet er ikke bare bare.

Iselin

22.aug.2010 kl.17:06

Oida. Ser ikke godt ut :S

Susanne Kingswick

22.aug.2010 kl.17:16

Iselin:

Skal love deg at det ikke er godt. Sliter med å skrive notater på skolen og slik.

Iselin

22.aug.2010 kl.17:17

Bergen er jo mye større. Så det er mer kapisitet til alt. Så regnet jo med det. Men det viktigste er jo å ha det kjekt og få nye bekjentskap. :)

Kristin

23.aug.2010 kl.14:06

aaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu

Skriv en ny kommentar

hits