Flytur med sjøfly over Førde, 11.09.10.


I går ble jeg hentet på jobb kl 16.00 der jeg fikk vite av en kompiss at vi skulle kjøre fly. Han har nemelig en kompiss som eier et sjøfly. Et lite og koselig fly som hadde plass til 6 personer, men vi var bare 4.
Det var så utrolig spennende når flyet kjørte bort over vannet og du bare så på alle knappene inni flyet. Nesten litt uvirkelig å sitte forann i ett sånt lite fly.

Vi flydde vell rundt over førde og utover i ca 30 min til sammen. Jeg husker ikke alle plassene vi var fordi jeg var så fasinert over alt i flyet og selve opplevelsen.
Enkelte plasser i luften opplevde vi turbolense, men det gikk helt fint. Dette var spesielt i mellom store fjell. Både det å ta av og det å lande gikk helt fint. Han som kjørte flyet var veldig flink og rolig så du kunne se at han hadde gjort det mange ganger før + du kunne føle deg trygg.

Det jeg ikke tenkte på før jeg var kommet meg hjem var at det var 11. September og vi hadde tatt turen opp i ett fly. Ikke det at jeg er sånn skikkelig overtroisk. Men man vet jo aldri!

 


Minner for livet!


Har du kjørt vannfly før?3 kommentarer

13.sep.2010 kl.01:02

SJØFLY

Lovise!!

07.jun.2011 kl.17:14

Det er pappa sitt fly XD Det er veldig morsomt og fly!!<3 Fint att du likte turen!

Susanne Kingswick

06.nov.2011 kl.23:01

Lovise!!:

Det var kjempe kjekt å fly det flyet ja :)

Skriv en ny kommentar

hits