Maren kommer på besøk til Førde + Halloween fest!

I morgen kommer Maren på besøk til meg i Førde for første gang. Gjett om jeg gleder meg! Til å se hvor jeg bor, venner, og ikke minst så får hun se at Førde ikke er så lite som hun tror.

I Morgen kveld arrangeres det Halloween party på Træsken i Førde. Det sies at det er årets fest i Førde, så der skal meg og Maren ta turen. Maren ankommer Førde kl 16.00 Etter 3,5 timer med buss. Da skal vi hjem med tingene slik at hun får sett hvor jeg bor. Handle inn siste rest til Kostymet vi kjøpte siste helg for deretter å ta turen hjem å kle på seg.
Bilde av kostymet kommer sikkert på Lørdag eller Søndag. Skal prøve å ta masse bilder, men jeg vet at jeg ikke er så flink til det, så det ender vell med at jeg glemmer at jeg har tatt med meg kamaet.

På Lørdag blir det nok kanskje litt shopping og, kanskje en tur ut igjen på kvelden. Vi får se hvordan formen er etter Fredagen :)

                                                                                          Meg & Maren for 1 år siden ca.

 

Hva er dine planer i helgen?
Skal du feire halloween?
Er du for eller i mot halloween feiring?

3 kommentarer

Marian

28.okt.2010 kl.21:07

1.Jeg er sengeliggende med innfluensa, men håper jeg er frisk nok til å ha noen venninner på jentekveld her på lørdag.

2. Nei, jeg kommer meg nok ikke ut i helgen og feirer ikke halloween.

3. I mot.

Anonym

30.nov.2010 kl.17:56

På tide med updates?

Susanne Kingswick

02.des.2010 kl.22:35

Anonym:

Ja, jeg vet jeg har vært lite flink til å blogge, men har lest masse til eksamen så da har det ikke vært tid til noe blogging. Men satser på å komme tilbake for fullt nå :)

Skriv en ny kommentar

hits