Bildene mine + eksamens karakter.

Jeg har en del bilder på kameraet som jeg skulle ligge inn på pcen min i dag og ligge ut på bloggen min. Men enten er minne brikke leseren på pcen ødelagt ellers så er det minnebrikken min som er ødelagt :(
Jeg får prøve på noen andre pcer ellers så er det en del fine bilder som jeg aldri får inn på pcen. Skikkelig kjekt!! Akkurat nå er jeg dritt sur.

I dag fikk vi tilbake karakteren på sykdomslære og farmakologi eksamen som vi hadde for 3 uker siden. Jeg kan ikke si at jeg er sånn super fornøyd med karakteren min. Jeg trodde jo jeg skulle stryke siden jeg ikke var litt heldige med oppgavene på eksamen. Så alt i alt så synes jeg at jeg fikk en helt ok karakter siden jeg trodde jeg skulle stryke.
Jeg har ikke så lyst å fortelle på bloggen hva jeg fikk, men jeg har ihvertfall bestått og er ett steg videre drømmen min om å bli sykepleier. Deretter for å videreutdanne meg som Jordmor. 
Det eneste jeg kan gjøre nå er å glemme karakteren å tenke framover og jobbe på spreng slik at jeg bare får gode karakterer her etter.
Nå er det snart praksis og da får jeg heldigvis en pause fra skolebenken. Jeg skal ha praksis i Bergen, Tenk 8 uker i Bergen, 9 visst ikke jeg reiser noen plasser i påsken. Gleder meg, selvom det betyr at jeg må være vekke fra Terje. Men han har lovet å komme på besøk til Bergen!

 Én kommentar

* I r l i n * - Life as a dancer

16.mar.2011 kl.17:34

kan ikke alltid være like fornøyd med karakterene, MEEN neste gang! ;D kipt når man ikke får inn bildene på pc.

sv; tusen takk for kommentar! :D Håper du får en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

hits