Første uke i praksis er over

Da er første uke i praksis over og i morgen starter andre uken. Tilsammen skal jeg være 8 uker på ett sykehjem. Dette er første praksisen på sykepleier skolen. Jeg må si at den første uken har vært lærerik og veldig kjekk. Mange fantastiske mennesker som jeg jobber med og som bor på sykehjemmet så jeg gleder meg til dagene framover for å se hva de bringer. Er alltid noe nytt og spennende som skjer på sykehjemmet.

Det eneste som er tøft med praksis perioden er dagvaktene der jeg må opp kl 06.15, fordi jeg begynner kl 07.30. Men jeg skal jo ha noen kveldsvakter og jeg satser også på en eller to nattevakter. Så dagene er for der det meste tøffe med tidlig opp og praksis og noen timer fri til og gjøre ting før jeg må legge meg tidlig på kvelden. Men det er vell bare en rutine jeg må inn i.

Har du vært i praksis på et sykehjem eller jobber du på et sykehjem?

- Susanne -

8 kommentarer

29.05.2011 kl.20:32

Hei:) ej he søkt sjukepleie i førde til hausten. Så ej lurte på om du kunne fortelle litt korleis det er på skulen, forelesningar, praksis, studentmiljø o.l.

Håpa på svar:)

Susanne Kingswick

06.06.2011 kl.21:21

Anonym:

Hei.

Jeg beklager seint svar. Har hatt en del eksamener og praksis så jeg har ikke vært på bloggen på en stund.

Jeg trives veldig godt i Førde. Det er ikke så stort som storbyene her, men det er veldig koselig. Skolen er kjempe fin og ganske ny. Den består av en ny del og en "gammel" del. Miljøet på skolen og undevisningen er veldig bra. Den er jo trossalt kåret til Norges beste sykepleier skole. Jeg er veldig fornøyd og har aldri vært så fornøyd med en skole enn det jeg er nå :) Veldig flinke lærere!

Kullene (klassene) er ganske store. I min klasse så er vi 80 stk. Jeg har fått kjempe mange venner i Førde på kort tid, både på skolen og utenfor skolen. Jeg vet at jeg ihvertfall skal gå i Førde i 3 år.

Praksisen i 1 året består av 8 uker på sykehjem. Da kan du søke om plasser rundt om i sogn og fjordane og ett sykehjem i Bergen. Men dette kommer de til å gi mer info etterhvert :)

Håper du fikk svar på det du lurte på, visst ikke er det bare til å kommentere mer :)

Anonym

11.06.2011 kl.09:44

Update?

07.07.2011 kl.22:08

Har eit spørsmål til, får vi utdelt pensumliste ved skulestart, eller skal ein gå utifrå dei pensumforslaga som ligg i studiehandboka?

Susanne Kingswick

06.11.2011 kl.23:00

Anonym:

Pensum liste får man de første dagene på skolen og du finner den på bokhandleren i Førde :)

Susanne Kingswick

06.11.2011 kl.23:00

Anonym:

Vurderer det :)

Amanda

31.05.2012 kl.22:30

Flott blogg du har, veldig spennende å lese den siden jeg bare brenneeeer etter å få begynde på sykepleien om 2 år :) skal utdanne meg til anestesisykepleier, og dette gleder jeg meg til.

Men kunne du lagt ut flere bilder av skolehverdagen din her på bloggen? eller er det strenge regler for publisering av bilder som inneholder prosedyrer osv?

Btw. er så heldig å ha fått fast stilling på et sykehjem i tillegg til skolen, og må si jeg stortrives så dette tror jeg er midt i blinken for meg! :)

Susanne Kingswick

01.07.2012 kl.00:11

Amanda:
Tusen takk for det Amanda. Skal se hva jeg får til men kan ikke love noe. Nå er jo det sommer ferie også. Er litt strengt. Kan ikke legge ut noe som har med pasienter å gjøre pga taushetsplikt!

Bra du skal begynne på sykepleien! vi trenger alltid flere..

Skriv en ny kommentar

hits