Prakis, praksis, jobb og jobb

Dagene mine består ikke av så mye for tiden. Er på sykehuset i praksis nesten hver dag og jeg skal si det tar på. Har så mye dag og seinvakter om hverandre at døgnrytmen er ikke helt på topp. I tillegg har jeg en pleieplan som skal skrives og inn på Tirsdag. Selvom det er tungt så stortrives jeg på hjerteavdelingen. Det er kjempe spennende og jeg har lært så utrolig mye på kort tid. Ingen dager er like og jeg lærer nye ting hver dag! Jeg har også fått en kjempe flink og snill kontaktsykepleier som jeg jobber veldig bra med som ett team.

I helgen skal jeg jobbe i hjemmesykepleien. Deilig å tenke på at jeg faktisk får lønning denne helgen, selvom det er tidlig vakt lørdag og tidligvakt søndag. Men men. Jeg trenger virkelig pengene nå :)

I tillegg så lurer jeg på om dere har noen ønsker om hva jeg skal skrive om her på bloggen? Er åpen for forslag!


- Susanne -

2 kommentarer

rottebloggen

02.des.2011 kl.22:27

Du kan jo kansje skrive litt om dyr xD Vist du har noken ? ;) Du sa jo at du hadde vert på tefre , så då kan du kansje blogge om nor du har vert der, og ta litt bilder?:D Du kan jo blogge om noke som intriserer deg? Oog du han ha outfits blogger ? :D Hehee ja det var litt då :))

03.des.2011 kl.11:05

Blogge om ting fra hverdagen din, kle,mote, og hot or not. Og treningen din!

Skriv en ny kommentar

hits