Ambulansekurs = Påmeldt!

Ja, du hørte riktig! Jeg har nemelig meldt meg på ambulanse kurs. Har alltid ønsket å begynne i ambulansen men på vgs måtte man ha så sinnsykt høyt snitt for å komme inn at jeg ikke hadde sjangs!
For noen uker siden fikk jeg vite at jeg kunne melde meg på ambulanse kurs som gikk over flere ganger, itillegg til at det må gjøres en del eksamener og hjemme oppgaver. Og ja, jeg skal ta dette på siden av sykepleien. Så det blir noen hektiske mnd framover får jeg si. Men jeg SKAL klare det!! Jeg må bare være fokusert og pripritere riktig så kan jeg jobbe på sykehuset og i ambulansen i sommer. Kjempe spennende å hjelpe andre mennesker. Har virkelig sett hvor mye dette yrket her betyr for meg. Er mange venner som sier: "ÆSJ" og "Hvordan klarer du det?" Men alt blir en vanesak og alle er bygd for å takle ting forskjellig.

Så jeg bare sier til alle dere der ute: Følg drømmen deres, og gjør det dere vil og ønsker i livet!Har du tatt ambulanse kurs?
Er du en som liker litt "Action"?

 
4 kommentarer

rottebloggen

14.02.2012 kl.00:14

Stå på! :)) hihi pappa har en ambulanse som bil han! XD Som privatbil liksom :P haha

Lina Kristine

07.03.2012 kl.23:15

Eg har tatt ambulanse på VGS. Men velkommen i klubben, vi snakkes kanskje i sommer :)

Pia

14.05.2012 kl.10:24

spennende, er selv ferdig sykepleier til sommeren og har lyst å ta ambulansekurs. men jeg finner ikke noen kurs? hvor tar du kurs hen ?

Susanne Kingswick

01.07.2012 kl.00:09

Pia:
Jeg skal ta Ambulanse kurs i Førde tenkte jeg. Har meldt meg på der så håper jeg kommer med fra høsten av.

Skriv en ny kommentar

hits