Valentines day - Hva synes du om dagen?

Ja, som sikkert alle har fått med seg så er jo det valentines day i dag. Må bare ærlig innrømme at jeg synes dagen egentlig bare er tull. Det er jo slik de i alle år har feiret i amerika, akkurat som Halloween, og de siste årene synes jeg at disse to dagene bare har trappet seg oppover og oppover. Hørte på nyhetene at folk brukte vannvittig mye penger på sin kjære i dag. Selvfølgelig så er jo det koselig å få blomster av sin kjære. Men å bruke så vannvittig penger på denne dagen er helt sinnsykt! Husker ikke akkurat beløpet som nyhetene kom ut med, men det var ihvertfall ett par millioner kroner!
Selvfølgelig har jo jeg også lyst på blomster på denne dagen. Men synes blomster er noe man kunne kjøpt når man ville og ikke bare pga det er akkurat denne dagen. Føler hele Facebook har handlet om bilder av blomstene de har fått og "Happy valentines day".

Hva synes du om denne dagen?

 
Én kommentar

Maren

15.feb.2012 kl.03:19

Helt sant. Jeg blir gaal! Har så og si holdt meg unna facebook i dag for alle har enten lagt ut bilder med kort og slikt, eller skrøte over kor søt kjæresten deres har vært med blomster osv. Burde ikke trengt å hatt en slik dag i året, når det finnes så mange andre dager å være søt på! Folk tar jo helt aaaav med det amerikanske!

Skriv en ny kommentar

hits