Proteintilskudd etter trening

I går var jeg på butikken og handlet litt med Reidun. Reidun er det vi kaller en "treningsnarkoman". Hun viste meg hva hun pleide og spise etter trening, noe som var fantastisk godt og full i proteiner.

Oppskrift:
Bland sammen Naturell youghurt og cottage cheease i en dyp skål. Bland dette sammen og tilsett litt saft. Jeg selv brukte Fun saft med bringebær. Det er forskjellig hvor mye smak dere vil ha på den, så her må dere bare prøve dere fram.

Det var super godt og smaker faktisk akkurat det samme som vanlig youghurt, og det tar bare 30 sekund og lage. Du får det ikke enklere enn dette!

Hva synes du?
Har du prøvd dette før?

8 kommentarer

Maren

17.feb.2012 kl.15:47

Ikke dumt :) Jeg gleder meg sånn til å begynne å trene like mye som jeg gjorde før, når jeg blir ferdig med graviditeten :p hehe. Da skal jeg heller prøve det der :) Blir litt for mye proteiner for meg nå når jeg ikke er så aktiv :) Du må bare legge ut flere innlegg om trening og mat, du e så flink me det, og da er det så kjekt å lese :)

Susanne Kingswick

18.feb.2012 kl.02:34

Maren:

Takk for det Maren :) Ja, har virkelig fått motivasjonen for fullt og trening er en stor del av livet mitt nå. Har allerede trent 3 ganger denne uken og satser på å komme meg på trening igjen i morgen. Kan hjelpe deg å komme igang med treningen når du har blitt mamma og har tid (og jeg er i Bergen selvfølgelig). Du får følge med så kanskje det kommer noen treningstips innimellom :)

Maren

19.feb.2012 kl.00:34

Hehe, jeg følger med jeg! :D Ja, du må bare være med å trene masse når du er i Bergen. Jeg kommer til å bli treningsnarkoman igjen ! :D Huhu.. Gleder meg :)

19.feb.2012 kl.13:35

Du må gjerne komme med mer treningstips, og treningsinnlegg. Og gjerne slenge med bilder og.

Susanne Kingswick

19.feb.2012 kl.15:42

Anonym:

Skal prøve å bli flinkere å legge ut trenings innlegg :)

Reidun

22.feb.2012 kl.18:15

Tihihihi...;P

Remi

02.mar.2012 kl.23:58

Det var en ny variant!

Eg bruker en boks mager kesam, sammen med Fun Jordbær og rabarbra!

Kan jo bruke alle saftene.. Digg!

Susanne Kingswick

03.mar.2012 kl.00:05

Remi:

Takk for tips :) Kanskje jeg skal prøve det en annen gang. Mixen jeg bruker er kjempe god!

Skriv en ny kommentar

hits