Fastelaven

Etter en hard jobbe helg med seinvakt fredag, seinvakt lørdag og tidligvakt søndag så var det endelig tid for litt fri og fastelaven på søndag. Meg og Katrine bestemte oss for å lage fastelavens boller. Etter jobb kjørte vi til Førde for å kjøpe boller og kremfløte. Etter mye leiting innom Bunnpris, Esso, Best og statoil, så fant vi den siste kremfløten i hele Førde på statoil. Snakk om og leite seg ihjel for å få tak i det. Så måtte jo vi ha boller også. Det ble sjokoladeboller på Statoil. Vi orket ikke å stå å vente på baking og heving osv, så vi tok den enkle måten. Litt juksing er lov! Men jeg må si at de var faktisk fantastisk god. Kjempe godt med sjokolade bitene til krem og syltetøy.
Kristian (Broren til Katrine) hadde bestemt seg for å lage hjemmelaget pizza også, så da ble det pizza og boller. Fantastisk godt, og vi var god og mett!
Mens vi spiste pizza og boller så ble det noen episoder av sex and the city og kl 21.00 var det tid for filmen The bodyguard med Whitney Huston og Kevin Costner, som gikk på FEM. Jeg hadde aldri sett den før og synes den var veldig bra. En film jeg virkelig anbefaler!Her kan du lese bloggen til Katrine http://katrinetviberg.blogspot.com/

Spiste du fastelavensboller?

2 kommentarer

Katrine:)

20.feb.2012 kl.22:02

OOOhh;) Reklamera du for bloggen min!;)

Susanne Kingswick

20.feb.2012 kl.22:03

Katrine:

Må jo det ;)

Skriv en ny kommentar

hits