Anbefaling: Hårprodukter

Tenkte jeg skulle vise dere hvilken produkter jeg bruker for tiden. Mamma er frisør så jeg får testet ut en del hårprodukter, men disse som jeg har tenkt å vise derem har jeg falt helt pladask for. Bildet er litt dårlig fordi kameraet mitt har tatt kvelden og det eneste jeg har da, er mob.
De hårproduktene som det går i mest for tiden er Tigi sine, men jeg bruker også Schwarzkopf, Biosilk og Osmo.
Under bildet finner du beskrivelse av produktene.De 2 store er Shampoo og balsam fra Tigi. De er lukter en blanding mellom brente mandler og sjokolade. De pleier samtidig håret slik at håret blir mykt og shiny.


Den hvite er Biosilk som kan brukes både i håret og på huden. Ingenting er bedre enn det. Den reparerer, mykjør, glatter og beskytter håret. Den har også UV i seg og beskytter mot kulde. Det er ikke så mye som skal til i håret. Bare en liten dråpe.


Den lille rød, "dust it". Tar jeg i hodebunnen når jeg vil ha litt volum, og gjerne rufse det til litt. Viktig og ikke ta for mye av den. Da kan håret kjennes litt tykkt og ekkelt ut.


Tigi sin hårspray (den store sølvfargete) er en helt fantastisk hårspray. Du trenger ikke så mye i håret og den gir hold gjennom hele kvelden. Lukter også veldig godt.

Tigi beadhead small talk (den lilla og grønne) gir håret fylde og enerig. Jeg tar den i vått hår og lot det enten bare være i mens håret lufttørker, ellers bruker jeg føneren for å få den fylden som jeg ønsker. Lukter veldig godt.

Osmo sin tørr shampoo (den grønne) er fantastisk visst du har litt fettete hår og ikke rekker å dusje før du skal noen plass eller visst du føler deg helt forferdelig på håret og ikke helt vet hva du skal gjøre med det.


Hva synes du?
Bruker du noen av disse produktene?
Har du andre produkter å anbefale?
Én kommentar

Isabell

22.feb.2012 kl.11:29

sv Takk :D

Skriv en ny kommentar

hits