Noen av mine treningsøvelser

Siden jeg har fått spørsmål om jeg kan blogge litt om trening så tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen av øvelsene jeg gjør på trening. Jeg har ikke tatt bilde av meg selv så derfor har jeg bare funnet bilder av øvelsene på google. Jeg kan prøve å se om jeg får til å ta bilder eller filme en dag. Håper dette hjelper litt.

Jeg begynner å varme opp på trede mølle eller step maskin. På trede møllen starter jeg med å gå. Deretter løper jeg en stund så avslutter jeg med 15x15.
15 x 15 går ut på at man stille tredemøllen inn på hastigheten 15, deretter løper man alt man kan i 15 sekunder og hopper av og tar pause i 15 sekunder. Veldig god og effektiv oppvarming.
På stepmaskinen så går jeg på ett bra tempo hastighet i 10-15 min, man merker dette veldig godt i beina når man er ferdig med oppvarmingen.

      


Her er noen av øvelsene jeg tar på vektrommet (har noen andre men som jeg ikke fant bilde av):

Andre styrke øvelser:


Dette er ikke alle øvelsene jeg pleier å ta men skal prøve å ta bilde eller filme øvelsene jeg tar. Håper du fikk litt inspirasjon!

Har du noen tips til øvelser som dere anbefaler?

4 kommentarer

Maren

02.mar.2012 kl.22:31

Får lyst å trene når jeg leser om det :D Gjett om du skal få meg i gang når du kommer hjem i sommer :)

Susanne Kingswick

02.mar.2012 kl.22:51

Maren:

Det er en date ;) Skal få fram igjen motivasjonen din.

03.mar.2012 kl.09:13

Liker innlegget! Forsett med slike innlegg! :D Og du måååå få til å legge ut bilde/video fra trening din, det trur eg blir motivasjon! Og formbilder!

Susanne Kingswick

05.mar.2012 kl.16:05

Anonym:

Takk for det :) Skal prøve å få inn en del trenings innlegg framover.

Skriv en ny kommentar

hits