En fantastisk helg i Lillestrøm med en sykt lang hjemreise

Som jeg skrev i tidligere innlegg så reiste jeg og fem andre til Lillestrøm Lørdagsmorgen. Flyet gikk 08.25 fra Førde og var framme på Gardemoen 09.15. Da måtte vi bare hive oss på flytoget og avgårde til Lillestrøm der vi skulle være på kurs kl 10.00. Vi rakk det akkurat etter litt leiting for å finne Rødekors bygget. Kurset bestod av seksualitet og kjønnssykdommer. Vi lærte også om hvordan vi skulle takle forskjellige situasjoner der det var umulige unger i klassen. Vi hadde også en del leker der vi enklest mulig kunne lære vekk seksulaitet til barn. Det var mange spennende og gøye leker som jeg tror barna vil like. Mye av kurset var også en repitisjon for oss sykepleierstudenter. Mye fakta om kjønnsorganene og kjønnsykdommer som vi tidligere har lært på skolen. Men da fikk vi litt repitisjon da.
Kurset varte fra 10-17 på Lørdag deretter Peppes Pizza med hele gjengen. Etter Pizzaen var det tilbake på hotellet for å fikse oss til en kveld på byn. Noe som var utrolig gøy. Rett ved siden av hotellet vårt lå det ett utested som het "Klimt i øyet". Noen som har vært der? Kvelden var full i humør og alle var fulle. Jeg desverre hadde vært litt full og trodd at kl var 02.15 og fant ut at det var på tide å komme seg hjem, men dagen etterpå fikk jeg vite at kl bare hadde vært 00.30. Så det ble litt av en skive bom når det gjaldt klokken. Men men det var nå greit dagen etterpå at jeg fikk ett par timer mer enn de andre med søvn. De hadde nemelig vært oppe til kl 05 når de skulle opp kl 08.00 neste dag. Lite søvn på de med andre ord og Søndagen bestod jo bare av en hel gjeng med fyllasyke og overtrøtte mennesker som lo av alt. Litt sånn tiss, bæsj og promp humor.
Neste dag var det kurs fra 09.30 til 13.30 og innimellom der var det 1 time med pause. Jeg tror det lettet for alle som var så enormt fyllasyk. Deretter dro vi til Oslo på Egon og spiste før det var tilbake til Gardemoen for å rekke flyet som gikk 18.55.
Etter veldig lang venting på Gardemoen ropte de på høytalerne at pga tåke i Førde kunne vi ikke lette og skulle ta fly til Sandane kl 21.00 for å så ta buss i 1.5 timer der i fra. Etter ennå mer venting fikk vi vite at vi ble ombooket og skulle til Bergen for å så reise til Førde neste dag. Noe som ikke stemte når vi kom i skranken. Da hadde de booket oss om på hotellet ved siden av flyplassen for å så ta fly tidlig om morningen neste dag til Bergen så Førde. Så det ble en natt til på det kjempe fine hotellet med noen fantastiske rom.  Det ble en litt tidlig kveld på gjengen for å dra til Flesland og videre til Førde. Men når vi kom i luften over Førde var det for styggt vær der også så vi måtte fly til Sogndal og deretter ta buss der i fra til Førde i 1.5 timer. Herregud så lei vi var av ny informasjon og endring i planene. Alt vi ville var å reise hjem!!

Når vi endelig var kommet til Førde, nesten ett døgn seinare enn planlagt måtte jeg på sykehuset på seinvakt. En litt utslitt Susanne kan en si, men jeg klarte det..  Så de siste dagene har jeg vært en litt redusert Susanne som så vidt har orket noen ting. I dag klarte jeg å ta meg en tur på Trening for å forbrenne litt av all maten og driten vi har trykket i oss i helgen.

Men alt i alt har helgen vært helt fantastisk og angret ikke ett sekund på at jeg reiste på kurs i helgen. Vi hadde det kjempe kjekt og gjengen har kommet litt nærmere hverandre.

Jeg kan desverre ikke legge ut noen bilder av helgen pga visse situasjoner.

Har dere vært i Lillestrøm?
Har dere vært på Klimt i øyet i Lillestrøm før?

3 kommentarer

Maren

15.mar.2012 kl.05:16

Heheheh, må le av den siste kommentaren ^^ (Kan desverre ikke legge ut bilder pga visse situasjoner) Også det jeg leser er at dere har vært på kurs om kjønn og på fylla ^^

Men ellers så virka det som du har hatt en veldig fin tur :) Godt å komme seg vekk fra det vanlige iblandt :)

Susanne Kingswick

18.mar.2012 kl.23:45

Maren:

Haha.Ja den kunne missforstås på en måte. Var kjempe deilig å komme seg vekk selvom det var godt å komme seg tilbake etter en lang hjemreise.

20.mar.2012 kl.22:51

Når kommer innlegget om Førde?:D

Skriv en ny kommentar

hits